ده مورد از خطرناک ترین مواد شیمیایی در جهان

بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما

آخرین نطرات کاربران

اميرحسين - واقعا دستتان درد نكند - 1392/2/17
قنبرآبادی - سلام.ممنون فقط لطفا اگه برنامه مقاله را هم داریدلطف کنید.مرسی - 1392/1/9
لولو - http://loxblog.ir/images/smilies/smile%20(10).gifhttp://loxb log.ir/images/smilies/smilhthttp://loxblog.ir/images/smiliht tp://loxblog.ir/images/smilieshttp://loxblog.ir/images/smili es/smile%20(26).gif/smile%20(30).gifes/smile%20(3)http://loh ttp://loxblog.ir/images/smilies/smile%20(27).gifxblog.ir/ima ges/smilies/smile%20(14).gif.giftp://loxblog.ir/images/smili eshttp://loxblog.ir/imhttp://loxblog.ir/images/smilies/smile %20(30).gifages/smilies/smile%20(12).gif/smile%20(5).gife%20 (10).gifhttp://loxblog.ir/images/smilies/smile%20(29).gif - 1392/1/5
سارا - سلام این ازمایشهای جالب را از کجا اوردین
اطلاعات اولیه برای طراحی این ازمایش ها یا اینکه چی با چی چه واکنشی میده را چه طور؟:- )) - 1391/12/3
عالیه ازسایتای دیگه خیللی بهتره - };-};-};-};-};-};- -)-)-)-) - 1391/12/2
فلاحتکار - سلام

خسته نباشید.

من با نصب برنامه مشکل دارم.نمینونم برنامه رو باز کنم.

اگه میشه کمکم کنید.ممنون - 1391/11/30
یگانه مختاری - شرحی که داده شده است زیاد واضح نیست: - 1391/11/28
mino - dar kol khob bod. vali age vase hame azmayesh ha aks mizashtid behtar mishod. - 1391/11/26
SARA - مرسی مطلب خوب ومفیدی بود... - 1391/10/19
7887 - لطفا آزمایش های جالب برای دوم راهنمایی باشند ولی نه آزمایش های گتاب - 1391/10/13

امکانات جانبی


ده مورد از خطرناک ترین مواد شیمیایی در جهان

بازدید: 4240

و این تیم ستارگان شیمیایی مرگ ماست. در این لیست سمومی تاریخی داریم که با رفتاری شیطانی جان میلیون ها نفر را گرفته اند و در این میان چند ماده ی شیمیایی دیگر هم هستند که در خانه ی شما هم یافت می شوند. تماس با هر یک از این خطرناک ترین مواد شیمیایی با دوز مناسب شما را شتابان به دنبال اجرای لیست کارهایی که قبل از مرگ باید انجام دهید خواهد فرستاد.

 

در این لیست تنها ترکیبات مرگ بار کربن، نیتروژن و اکسیژن را مرور می کنیم. هیچ پروتئینی (با عرض تاسف برای سم بوتولونیوم) و هیچ عنصر یا ایزوتوپ رادیواکتیوی (با عرض معذرت از پولونیوم-۲۱۰) در این لیست قرار نگرفته است و ترکیبات شیمیایی که ممکن است شما با آن ها در زندگی روزمره ی خود تماس داشته باشید لیست شده اند.

 

۱–دیجوکسین (Digoxin)

دیجوکسین (Digoxin)

 

عصارهٔ گل نگشتانه. در مقادیر بسیار کم دیجوکسین باعث افزایش کارآیی قلب می‌شود. یک پرستار به نام چارلز کولن یا‌‌ همان «فرشتهٔ مرگ» دیجوکسین دارویی را برای کشتن بیش از ۴۰ بیمار به کار برد.

 

 

2– هیدروژن پراکسید (Hydrogen peroxide)

هیدروژن پراکسید موجود در قفسهٔ حمام شما غلظتی بین ۳ تا ۶ درصد دارد. در غلظت‌های بالا‌تر به عنوان پیشرانهٔ موشک استفاده می‌شود. هیدروژن پراکسید به شدت فرار است و در غلظت‌های آزمایشگاهی (بالا‌تر از ۷۰ درصد) با کوچک‌ترین اشاره‌ای منفجر خواهد شد. بمب گذاران سال ۲۰۰۵ متروی لندن از هیدروژن پراکسید به عنوان مادهٔ منفجره استفاده کرده و جان ۵۲ نفر را گرفتند.

 

 

3– اتیلن گلایکول (Ethylene glycol)

 اتیلن گلایکول (Ethylene glycol)

این ماده در ضد یخ ماشین شما هم هست. ارزان است و به شدت ساده به نظر می‌رسد. سطح سمیت میانه‌ای دارد، با این حال مزهٔ شیرین آن می‌تواند سبب شود فرد در خوردن آن افراط کند و در نتیجه اتیلن گلایکول بر اثر متابولیسم به مادهٔ خطرناک‌تر اگزالیک اسید تبدیل شود. این ماده را از دسترس حیوانات دور نگه دارید چون ممکن است آن را با منبع غذا اشتباه بگیرند. در صورت خوردن مقدار زیادی اتیلن گلایکول مرگ به آرامی رخ می‌دهد و اندام بدن به صورت سیستماتیک و در عرض یک بازهٔ ۷۲ ساعته از رده خارج می‌شوند. راه درمان تجویز الکل خوراکی (اتیل الکل) است چون الکل با اتیلن گلایکول برای جذب شدن در بدن رقابت خواهد کرد و جلوی جذب آن را خواهد گرفت.

 

 

4– نیکوتین (Nicotine)

نیکوتین (Nicotine)

عضوی از گیاهان خانوادهٔ «سایهٔ شب» است و بین 0.6 تا ۳ درصد جرم سیگار را تشکیل می‌دهد. تماس با فرم خالص این مایع در کمتر از چند ساعت باعث مرگ می‌شود چون نیکوتین از طریق سلول‌های غشایی پوست مستقیما وارد جریان خون می‌شود. سیگاری‌هایی که از برچسب‌های نیکوتین استفاده می‌کنند به راحتی ممکن است دچار اوردوز و مرگ شوند.

 

 

5– سدیم سیانید (Sodium cyanide)

مادهٔ شمیایی متداولی است ولی یک قدم اشتباه باعث احساس بوی بادام خواهد شد و بعد مرگ در کمتر از چند ثانیه. سیانید به cytochrome c oxidase که پروتئینی در می‌توکندری است چسبیده و سلول را از جذب اکسیژن باز می‌ دارد.

 

 

6– استریکنین (Strychnine)

این ماده عموما به عنوان آفت کش علیه جوندگان و پرندگان استفاده می‌شود. به دلیل سهولت در پنهان کردن گمان می‌رود که استریکنین شخصیت‌های تاریخی زیادی را کشته است؛ از جمله اسکندر کبیر و رابرت جانسون عضو گروه موسیقی Blues.

 

 

7– تابون (Tabun)

یکی از نخستین عامل‌های اعصاب شناخته شده است. این ماده که بوی میوه شناخته می‌شود می‌تواند به شکل مه در جایی پاشیده شده و سبب تشنج و فلج شدن شود. خود تابون خیلی کشنده نیست اما موفقیت این مادهٔ شیمیایی در جنگ به پیدایش سموم خطرناک تری نظیر ریسین و سومان منجر شده است. عراق در آخرین روزهای جنگ ایران و عراق از تابون برای کشتن هزاران ایرانی استفاده کرد.

 

 

8– 2و3و7و8 تترا کلرو دی بنزو پارا دی اکسین (2,3,7,8-Tetrachlorodibenzo-p-dioxin)

چیزی در مورد عامل پرتقالی شنیده‌اید؟ این ماده به عنوان آلوده کننده در عامل پرتقالی استفاده می‌شود که یک مادهٔ خطرناک است. عامل پرتقالی برای از بین بردن گیاهان در نواحی پر تراکم ویتنام تولید شده بود ولی منجر به نواقص پیش از تولد در نوزادان و آسیب‌های پوستی شد.

 

 

9– وی ایکس (VX)

وی ایکس (VX)

یکی از اولین سلاح‌های کشتار جمعی شیمیایی است که محققین برای فروش خرده به عنوان آفت کش در دههٔ ۱۹۵۰ تولید کرده بودند. خوشبختانه احتمال تماس شما با وی ایکس بسیار پایین است چون تمام انبارهای آن در سرتاسر جهان من جمله انبار اصلی ایالات متحده در آنیستون آلاباما نابود شده اند.

 

 

10– باتراکوتوکسین (Batrachotoxin)

باتراکوتوکسین (Batrachotoxin)

قوی‌ترین سم ناپپتیدی شناخته شده است. باتراکوتوکسین شهرت خود را در مصرف در دارت‌های سمی که با استخراج سم از بدن قورباغه درست می‌شدند پیدا کرد. قورباغه‌ها نیز این سم را مستقیما در بدن خود تولید نمی‌کنند بلکه از هضم پشه‌های مالاریایی که می‌خورند به دست می‌ آورند.



می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 4 بهمن 1391 ساعت: 21:4 منتشر شده است
نظرات()

نظرات


برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







ورود کاربران

نام کاربری
رمز عبور

» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری

تبلیغات

متن

پشتيباني آنلاين

پشتيباني آنلاين

آمار

آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 372
کل نظرات کل نظرات : 22
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا تعداد اعضا : 76

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 421
بازدید دیروز بازدید دیروز : 47
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 42
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 5
آي پي امروز آي پي امروز : 140
آي پي ديروز آي پي ديروز : 16
بازدید هفته بازدید هفته : 477
بازدید ماه بازدید ماه : 1651
بازدید سال بازدید سال : 83547
بازدید کلی بازدید کلی : 228492

اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی آی پی : 13.59.163.1
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
تاریخ امروز امروز :

نظرسنجي

به نظر شما کدام بخش مفیدتر می باشد؟

درباره ما

شیمی کاربردی
به وب سایت من خوش آمدید با سلام. این وب سایت توسط دانشجو شیمی کاربردی دانشگاه آزاد دورود برای اطلاع رسانی به تمامی دانشجویان رشته ی شیمی ارائه شده است. امیدوارم که این وب سایت مورد توجه تان قرار بگیرد. باتشکر

تبادل لینک هوشمند






خبرنامه

براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود